Wat wij doen is meer dan een rapport schrijven

Niet alleen kakelen maar ook het ei leggen, dat is waar Ik Wil Rust In De Tent voor staat.

Natuurlijk krijgt u ook van ons een rapport dat u in de la kunt leggen, het verschil echter ligt in het feit dat ons rapport voor u als een naslagwerk dient wat wij voor u gedaan hebben en welke stappen wij samen hebben doorlopen om tot het resultaat te komen.

unieke aanpak vanuit 4 invalshoeken

Met de diversiteit en ervaring die wij in huis hebben is geen probleem te groot

Samen beschikken wij over ruim 100 jaar ervaring

Natuurlijk is alleen ervaring nog geen garantie voor succes. Juist de diversiteit aan ervaring die ieder van ons meebrengt, maakt onze aanpak uniek. Hierdoor zijn we in staat vraagstellingen anders te benaderen, wat vaak een ander resultaat oplevert dan men oorspronkelijk verwacht had.

We doen geen aannames, onze uitspraken zijn altijd terug te herleiden op feiten. Door gebruik te maken van AI en internet data in combinatie met data die we uit het bedrijf halen, bij medewerkers, klanten, leveranciers en stakeholders, kunnen we feitelijk onderbouwde conclusies trekken. Dit samen creëert een routeboek richting een vernieuwende strategie en werkwijze, welke toekomstbestendig is.

Onze missie

Ondernemers, CEO’s en managers van MKB bedrijven v.a. 15 medewerkers te ondersteunen om te verbeteren, vernieuwen of te innoveren, met als doel meer zekerheid te krijgen voor een toekomstbestendiger verdienmodel.

 

Onze visie

Door gebruik te maken van AI en internetdata, in combinatie met alle beschikbare bedrijfsinterne informatie kunnen feitelijk onderbouwde conclusies getrokken worden. Dit samen creëert een routeboek richting een vernieuwende strategie en werkwijze richting een toekomstbestendiger bedrijf.

Onze 6 kernwaarden

De uitvoering van het project om uw onderneming weer toekomstbestendig te krijgen is opgebouwd uit verschillende modules. Elke module wordt als maatwerk gespiegeld op uw onderneming en ingezet, mét resultaat. Dit zijn onze kernwaarden om dit te realiseren.

wat wij doen: vertrouwen

Vertrouwen

Ruimte geven en ruimte nemen, welke leidt naar persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid en samenwerking. Echt alles moet op tafel, geen verborgen luikjes. Openheid van zaken, is de basis voor succesvolle resultaten.

wat wij doen: specialisatie

Specialisatie

Door onze diversiteit zijn we gespecialiseerd. Doordat we ieder vanuit een andere achtergrond een vraagstelling benaderen, leidt dit tot unieke inzichten die soms stoutmoedig, en heel soms ook zo voor de hand liggen dat men zich afvraagt waarom deze niet eerder bedacht zijn.

wat wij doen: ervaring

Ervaring

Samen beschikken we over ruim 100 jaar aan ervaring. Door onze ervaring te bundelen is er een sterk collectief ontstaan, waar onze klanten op kunnen terugvallen. In goede, maar ook zeker in onzekere tijden.

wat wij doen: vaste prijs

Vaste prijs

“Uurtje factuurtje” kennen we niet. Wij werken met duidelijke afspraken gekoppeld aan een vast bedrag. Geen verrassingen achteraf, nooit, gegarandeerd.

wat wij doen: scherp

Scherp

Op basis van scherp analytisch inzicht, stellen we de juiste vragen en doorgronden we problemen. Wij vragen je het “hemd van uw lijf”. Door te vragen wordt u wijs. 

Wat wij doen: authentiek

Authentiek

We zijn zoals we zijn, meer is er niet. Niet hoogdravend, niet arrogant, maar we zijn er voor u, uw bedrijf en uw toekomst. Als het moet 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Eerst één van onze scans proberen?

Gebruik onze tools om een inschatting te maken of inzicht te krijgen in uw huidige situatie

Heeft u nog vragen?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.