Over Ik wil Rust in de Tent

Geef jezelf een positieve boost
Over ons – Wie kent de uitspraak niet “ik wil rust in de tent”? We weten allemaal wat daarmee bedoeld wordt. Rust in de tent creëren staat synoniem voor het creëren van rust in je leven, in je eigen, privé of werkomgeving.

Veel mensen voelen wel dat er iets is, dat ze iets missen of iets zouden willen veranderen, maar kunnen het maar moeilijk duiden. Bij IkWilRustindeTent kunnen we helpen om meer bewustzijn te creëren m.b.t. jouw persoonlijke behoeftes.

Alles begint eigenlijk met de basisvragen, wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou eigenlijk écht? Met de Core Values Index™ hebben we een krachtig instrument om de allereerste vraag optimaal te kunnen beantwoorden.

We hebben ons erin gespecialiseerd om jou no-nonsense en pragmatisch, te helpen voor meer rust in jouw persoonlijke tent.

Gun jezelf een positieve boost eigenwaarde.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Meer dan 250 gratis CVI's

In 6 maand tijd al meer dan 250 CVI’s afgenomen

Om de vraag te toetsen hebben wij eerst een aantal pagina’s op de website aangepast en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Het resultaat was dat in 6 maand tijd al meer dan 250 CVi’s werden afgenomen. Met de vragen die we kregen en de expertise die we al als VAR gecertificeerde consultants van Taylor Protocols hadden hebben wij een aantal producten ontwikkeld.

Gratis CVI's afgenomen in 6 maanden

Minuten nodig voor de uitslag

Uitgebreide CVI's afgenomen in 2021

% Betrouwbare herhalingsscore CVI uitkomst

DE MANNEN VAN

Ik wil Rust in de Tent

Ieder voor zich brengt zijn eigen kennis, ervaring en kwaliteit mee. Zowel Roy als Willem, hebben een totaal andere achtergrond en dat maakt dat ze erg aanvullend kunnen werken. Helder, to the point en pragmatisch aanpakken, dat is hun insteek. Geen moeilijke verhalen, of onduidelijke uitkomsten, wij weten hoe belangrijk het is om niet alleen gehoord te worden, maar dat er ook écht naar je geluisterd wordt.

Roy in het Veld

Roy in het Veld

Taylor Protocols Var Coach

+31 – 6 54 608 521

Willem Titsing

Willem Titsing

Taylor Protocols Var Coach

+31 – 6 14 125 696

Vragen? Mail ons