Wij brengen je rust in de tent!

Over ons..

 • Wij zijn 4 doorgewinterde ondernemers die samen alle facetten van het bedrijfsleven kennen
 • Wij zijn er voor onze cliënten, altijd
 • Geen poespas maar altijd helderheid en transparantie
 • Wij zijn in alles direct en concreet
 • Wij werken vandaag al aan uw verandering van morgen

Bij ikwilrustindetent geloven wij dat specialisatie en innovatie allesbepalend zijn om de hedendaagse uitdagingen in bedrijf en maatschappij het hoofd te bieden.

Als moderne consultants dragen wij ons steentje bij door het bijstaan van de innovatieve ondernemers, ondernemers en instellingen die de wereld van morgen vormgeven.
Om kwalitatief hoogstaande oplossingen te bieden, is ons kantoor opgezet als een one stop shop.

Hierbij wordt efficiency en bereikbaarheid gemaximeerd en het minimaliseert overhead.

unieke aanpak 4 invalshoeken

Het ontstaan van ikwilrustindetent  

Welke ondernemer kent ‘m niet, de gevleugelde uitspraak “ik wil rust in de tent”. 
Roy in het Veld is in de ruim 25 jaar als ondernemer van diverse middelgrote MKB-ondernemingen, regelmatig geconfronteerd geweest met deze uitspraak. Het maakte niet uit in welke fase een bedrijf verkeerde. Van startup, via scaleup naar gevestigd bedrijf, er waren altijd momenten met een sterk verlangen naar; rust in de tent. 

Ontstaan behoefte 

In de behoefte aan bedrijfsadviezen werd gesproken met accountant en bank. Deze adviezen waren echter te veel financieel geënt en nagenoeg altijd op het verleden gebaseerd.Er was behoefte aan een breder advies, dat op sommige momenten de diepte opzocht, maar dat vooral uitzicht bood op perspectief. Hoe konden stappen gezet worden, om morgen al verbetering te zien? Het bleek nagenoeg onmogelijk een bedrijfsadviesbureau te vinden dat perspectief kon bieden, laat staan, de taal van de ondernemer sprak. Een bureau dat verder keek dan redenerend vanuit Excel-spreadsheets en waarbij alle facetten waarmee een bedrijf te maken had, aan de orde kwamen. 

Kortom; adviezen sloten te weinig aan in de praktijk, waren doorgaans financieel gedreven en uiteindelijk te complex, waardoor er geen blijvend resultaat merkbaar was. 

 Waar een wil is; is een weg naar verandering 

Het gevoel van Roy in het Veld, werd door veel ondernemers waarmee hij sprak gedeeld. Dit was voor hem voldoende aanleiding om de juiste formule samen te stellen voor een bedrijfsadviesbureau 2.0.  

In 2019 was het namelijk de individuele zoektocht van elk van de partners, die er uiteindelijk voor zorgde dat hun paden zich kruisten. Dharminder Biharie kende Roy in het Veld nog vanuit zijn “Xerox-tijd” en de klik die beide mannen hadden als het ging om bedrijfsadvies maakte dat ze weer met elkaar in contact kwamen. De kennis en ervaring van Business Design en Strategie maakten Dharminder Biharie tot een waardevolle aanvulling in het Ikwilrustindetent concept. In de loop van 2019 kwamen Willem Titsing en Arthur Prinsen eveneens met Roy in het Veld in contact. De gezamenlijke klik was direct voelbaar, ook deze beide mannen deelden de passie voor eenvoudig goed, én oprecht bedrijfsadvies. Willem Titsing redenerend vanuit zijn expertise voor e-commerce en online, vooral wanneer het gaat om het combineren van SEO, website optimalisatie en marketing. Arthur Prinsen vanuit zijn expertise in het genereren van (big)-data én het ter zake kundig analyseren daarvan om daarmee begrijpelijke uitspraken te doen in objectief bedrijfsadvies.

De diversiteit, ervaring, kennis en kunde van de 4 compagnons samen, maakt dat ze begin 2020 besluiten Ikwilrustindetent in de markt te zetten als hét nieuwe, andere bedrijfsadviesbureau 2.0, waarbij de nadruk méér op executievermogen. Middels de eigen ontwikkelde modulaire formule, is men in staat te zorgen voor richting met maximaal resultaat voor de klanten waarvoor zij werken, hierdoor ontstaat weer grip, rust en structuur op de onderneming.  

Visie: Helderheid door diagnose. Uitvoering door ervaring 

Via het genereren, combineren en analyseren van (big)-data met online-marketing, zijn we in staat, sneller, feitelijk onderbouwde conclusies te trekken. Conclusies die worden gebruikt om in de strategie design fase een stevig fundament te creëren welke effectief bijdraagt aan een succesvolle strategie executie (uitrol) op de werkvloer en naar stakeholders van het bedrijf.

Onze methodiek en werkwijze biedt perspectief voor morgen. Het resultaat is dat bedrijven minder gevoeliger worden voor wisselende marktomstandigheden door meer wendbaarder en veerkrachtiger te worden. 

Kortom: “wij brengen je rust in de tent” 

Wij leveren zekerheid: Zekerheid dat u, uw vraagstuk, uw probleem serieus genomen wordt.

Praktijkgerichte werkwijze

Het doel van Ikwilrustindetent is het bieden van perspectief, om (complexe) bedrijfs vraagstukken vooral (be)grijpbaar te maken voor ondernemer(s) en medewerker(s)Elk individueel vraagstuk wordt collectief besproken. Elk van de partners geeft vanuit zijn kennisachtergrond individueel zijn visie op het vraagstuk. Dit betekent dat in elk project de diversiteit in ervaring, kennis en kunde van de 4 compagnons samen, wordt betrokken.  Onze unieke gepatenteerde aanpak kijkt vanuit 4 invalshoeken naar uw organisatie: Creatief, Commercieel, Praktijk en Theorie.

Om goed inzicht te krijgen wat de huidige status van het bedrijf is starten we tijdens de inventarisatiefase met het invullen van onze BedrijfPrestatieIndex©-scan. De scan wordt samen met een van de partners ingevuld, op deze manier wordt er direct een goed beeld van het bedrijf verkregen.

De Bedrijf-Prestatie-Index-Scan meet:

 • Betrokkenheid
 • Waarde
 • Marketing
 • Veranderkracht

Het resultaat wordt uitgebeeld aan de hand van 4 dier typologieën en zal uitgebreid tijdens een persoonlijk evaluatiegesprek worden besproken. 

Het resultaat van de scan wordt uitgebeeld in deze 4 diertypologieën :

 • Dodo 
 • Vogelbekdier 
 • Kameleon 
 • Cheeta 

Aan de hand van deze 4 dier typologieën wordt een duidelijk beeld verkregen hoe wendbaar en veerkrachtig het bedrijf NU, op dit moment, actueel is. Het toont direct aan waar de kwetsbaarheid van de organisatie zit en waar dieper op ingegaan moet worden om uiteindelijk een duidelijk perspectief te creëren.

Ons expert team

De back-up van 4 echt betrokken ondernemers!

Onze kernwaarden zijn vertrouwen, specialisatie en ervaring.
Welke sector het ook betreft, onze cliënten vertrouwen op onze creativiteit, constructieve houding en vooruitdenkende aanpak.
over ons: Dharminder Bihari

Dharminder Biharie

Business Strateeg

Dharminder Biharie heeft twintig jaar internationale corporate ervaring. Van managen van grote internationale accounts tot projectmanager voor een nieuw strategie en business model. Door zijn expertise weet hij als geen ander hoe je de directie tot de schoonmaker mee moet krijgen in en verbeter- of innovatieproject. Hij kent de klappen van de zweep van grote corporaties en MKB. . Met zijn eigen podcast serie over innovatie heeft hij inmiddels 28 keer met gasten een uitzending gemaakt. Zijn expertise is het verbeteren van business modellen en het ontwerpen van nieuwe verdienmodellen voor bedrijven. Zonder aannames en op feiten gebaseerd. Hij weet als geen ander waarom verandering of innovaties wel of niet lukken.

Tel: +31 6 18154594

Mail: Dharminder@ikwilrustindetent.nl

over ons: Roy in het Veld

Roy in het Veld

Business Mentor

Ondernemer in hard en nieren. Keiharde garanties en no bullshit, dat is waar Roy voor staat. Gewoon hard werken aan een helder geformuleerd gezamenlijk doel. Een goede mix van Twentse nuchterheid, gezond boerenverstand, ervaring en energie, zorgen voor daadkrachtige strategie executie die wél werkt. Roy heeft bedrijven van de grond af opgezet, uitgebouwd en weer verkocht. Heeft bedrijven gekocht, geïntegreerd en weer verkocht.  Staat met beide benen op de grond en spreekt de taal van de werkvloer tot in de directiekamer. Is als geen ander in staat verbinding te creëren en mensen mee te krijgen in veranderingsprocessen.

Tel: +31 6 54608521

Mail: Roy@ikwilrustindetent.nl

Over ons: Arthur Prinsen

Arthur Prinsen

Transformatie, data en digitale consultant

Met meer dan 20 jaar ervaring in de digitale & data wereld weet Arthur op zijn pragmatische en gestructureerde wijze ondernemingen te digitaliseren en data gedreven te werken en beslissen. Met oog voor het mens en actiematige aanpak weet hij projecten wel te slagen en de juiste verandering te brengen.
Zijn adagium is dan ook. “Walk the talk”

Zwaarte punt op:
Transformatie, data, digitaal en data driven werken & beslissen

Tel: +31 6 28107606

Mail: Arthur@ikwilrustindetent.nl

over ons: Willem Titsing

Willem Titsing

Marketing en Online Specialist

Na 15 jaar in de grafische industrie / textiel (o.a. product ontwikkeling) als ondernemer gestart. Begonnen met een webwinkel in huishoudtextiel en er zo achter komen dat een goed product, contacten en website niet voldoende zijn. Inmiddels is Willem een expert op het gebied van SEO, websites optimaliseren en marketing. Gewoon zorgen voor daadkrachtige online performance die werkt. Op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Is als geen ander in staat om de link te leggen in wat u wilt met uw bedrijf of product en daarmee gevonden worden door zoekmachines en dus uw (potentiële) klanten.

Tel: +31 6 14125696

Mail: Willem@ikwilrustindetent.nl

Grondige aanpak, geen aannames, maar feiten!

Heeft u nog vragen?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.