IkWilRustindeTent

en

De Startversneller subsidie

een goede combinatie

unieke aanpak vanuit 4 invalshoeken

Ben jij een startende ondernemer met ambitie?

Ondernemen is soms best spannend.

Logisch dat je dan soms twijfelt of je als ondernemer wel de juiste dingen doet, toch? Hoe mooi zou het kunnen zijn om je onzekerheid over een bepaald vraagstuk tegen iemand aan te houden die ervaring heeft op dat gebied, toch? Dat die die mogelijkheid er is bij IkWilRustindeTent dat wist je al.

Maar wist je dat het vanaf dit jaar ook mogelijk is, om ons in te huren en tegelijk in aanmerking te komen voor een subsidieregeling (Voucher) van maar liefst €1.000,- van De Startversneller?

Wat is De Startversneller precies?

De Startversneller is een initiatief van de provincie Gelderland en de provincie Overijssel. Jij bent in ieder geval een startende, of je bent al begonnen met je eigen bedrijf en je hebt groeiambities? Dan kan dit jou verder helpen.

De Startversneller subsidieregeling kan je helpen bij een succesvolle start of verdere uitbouw van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland of Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK.

Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van €1.000,- om te besteden aan business coaching en een starter in Gelderland kan zelfs een tweede voucher van €1.000,- aanvragen om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding.

Het is mooi meegenomen, dat de overheid bijdraagt aan jouw groeiambities.

Welke documenten zijn nodig voor de Startversneller voucher aanvraag?

Bij het aanvragen van de voucher voor de startversneller worden de volgende documenten gevraagd: Offerte van Ik wil Rust in de Tent, (bijvoorbeeld offerte van 1 van de programma’s), mkb verklaring en de-minimisverklaring. De laatste twee verklaringen komen als download beschikbaar op het moment dat de aanvraag ingediend wordt.

Hoeveel is een Startversneller voucher waard?

Een voucher is minimaal € 500,- waard en maximaal € 1.000,-. Je krijgt 80% van de kosten vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van € 1.000,- afhankelijk van de toegezegde voucher.

Wat is de rol van IkWilRustindeTent

IkWilRustindeTent is zoals aangegeven sinds begin dit jaar aangesloten als Business Coach bij De Startversneller.

Wij geloven heilig in het feit dat een bedrijf starten of ontwikkelen zoveel gemakkelijker gaat met een ervaren ondernemer aan je zijde. Maar stel je nou eens voor dat je zou kunnen terugvallen op maar liefst 4 ervaren ondernemers, met elk hun eigen expertise. Dan wil je daar toch gebruik van maken?

IkWilRustindeTent heeft een One Stop Shop concept als het gaat om Organisatieontwikkeling. Wij hebben alle ingrediënten aan boord, om jouw bedrijf succesvol uit de startblokken te laten komen, of om verder uit te bouwen.

Als je gebruik maakt van De Sartversneller subsidieregeling, krijg je maar liefst 4 specialisaties waar je op kunt terugvallen. Ondernemerschap, Strategie, Online Marketing, Data-/digitalisering. De combinatie van deze vier clusters, zorgt ervoor dat jij persoonlijk, maar ook zakelijk steviger in de schoenen komt te staan en dat je niet in de “ondernemersklei” blijft steken.

Toegevoegde waarde IkWilRustindeTent

Naast het feit dat je op maar liefst op 4 doorgewinterde ondernemers kunt terugvallen, willen we jou ook inspireren. Inspireren om elke dag een beetje beter te worden dan gisteren en verder te kijken dan de spreekwoordelijke neus lang is.

Wij willen je inspireren om je horizon te verbreden en je grenzen te verleggen. Uit je comfortzone te stappen, want alleen daarvan word jij persoonlijk, beter.

Het Startversneller traject; Programma Gelderland én Overijssel

Voorwaarden:

 • Je staat niet langer dan 5 jaar (4 jaar en 364 dagen) ingeschreven bij de KvK;
 • Je bent fulltime met je bedrijf bezig, of van plan om dat te doen
 • De standplaats van je onderneming is in Gelderland of Overijssel
 • Je wilt zelf investeren met tijd (fulltime) en geld en je hebt een gedegen plan van aanpak voor je bedrijf;
 • Je hebt niet eerder deelgenomen aan het startersprogramma IkStartSmart, MoveToSocial

Aanmelden
Je meldt je aan via de aanmeldknop via de website www.destartversneller.nl

Via het portal aldaar kun je de aanvraag indienen. Binnen 5 werkdagen nemen zij contact met je op.

Ondernemers E-Scan

Je krijgt dan toegang tot een ondernemers E-scan van De Startversneller. Met de uitslag van de scan krijg je inzicht in jouw ondernemersvaardigheden.

Intakegesprek

Je krijgt een intakegesprek met De Startversneller. Tijdens dit gesprek wordt stilgestaan bij de onderstaande zaken.

 • Jouw ambities;
 • Hoe kansrijk jouw onderneming is;
 • Hoe realistisch de financiële prognoses zijn;
 • De ondernemersscan;
 • Jouw ondernemersplan;
 • Naar welke coach en opleiding (het opleidingstraject is alleen voor Gelderland van toepassing) jouw voorkeur uit gaat.
Gelderland

Voor Gelderland geldt;

Aanvragen van de coach en opleidingsvouchers
Na afloop van het intakegesprek hoor je of je een voucher aan kunt vragen, hierna volgt een email met verdere uitleg. Je kunt voor een coach traject en een opleidingstraject een voucher aanvragen. Je krijgt 80% van de kosten vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van €1.000,- per voucher.

Vervolgens ga je zelf een overeenkomst aan met de coach en het training/opleiding instituut. Je betaalt rechtstreeks aan deze partijen en ontvangt de vergoeding van ons na afronding van het coach traject. Dit is overigens alleen van toepassing in Gelderland.

Coaching & Opleiding
Je volgt het coachtraject en de training/opleiding volgens jouw aanvraag. Als je niet direct met het opleidingstraject wilt starten, is het mogelijk om dit later in te dienen.

Afronding
Als je klaar bent met de coaching dan sluit je het programma af door de ondernemersscan nogmaals te maken. Je ziet dan wat voor vooruitgang je hebt geboekt met behulp van de ondersteuning vanuit het programma.

Overijssel

Voor Overijssel geldt;

Aanvragen van de coach vouchers
Na afloop van het intakegesprek hoor je of je een voucher aan kunt vragen, hierna volgt een email met verdere uitleg. Je kunt voor een coach traject een voucher aanvragen. Je krijgt 80% van de kosten vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van €1.000,-. Vervolgens ga je zelf een overeenkomst aan met de coach.

De facturen van de business coach dien je in via de portal van De Startversneller. Zij dienen jouw aanvraag in bij de provincie Overijssel. De vergoeding ontvang je rechtstreeks van de provincie. Je betaalt zelf de coach.

Coaching & intervisie
Je volgt het coachtraject volgens jouw aanvraag.  Daarnaast word je uitgenodigd voor de intervisie bijeenkomsten via een ondernemersloket uit jouw regio.
Deze kan je ook vinden via de website van De Startversneller, zie partners.

Afronding
Als je klaar bent met de coaching dan sluit je het programma af door de ondernemersscan nogmaals te maken. Je ziet dan wat voor vooruitgang je hebt geboekt met behulp van de ondersteuning vanuit het programma.

Vervolgens dien je de facturen van de business coach en opleiding in via onze portal en geef je aan hoe het traject is verlopen. Vervolgens ontvang je van ons de vergoeding.

 

Meer weten over werken met IkWilRustindeTent en De Startversneller subsidie?

Neem dan eens contact met ons op, we spreken graag met jou en luisteren graag naar jouw ambities.

Grote kans dat je zomaar al wat tips krijgt die je direct kunt toepassen in de praktijk.

“Tell me and I forget.  Teach me and I may remember.  Involve me and I learn.” 

Benjamin Franklin

Bij ons wel:

 • Helder procesverloop
 • Korte doorlooptijd 4-5 weken
 • Strakke communicatielijnen
 • Up to date informatie
 • Toegewijd team van specialisten
 • Prijs vooraf bekend, geen verrassingen achteraf
 • 100% garantie op positief eindresultaat
hoe wij werken, ikwilrustindetent

Vragen? Neem vandaag nog contact op!

Heb je nog vragen? Of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem contact op.

Grondige aanpak, geen aannames, maar feiten!

Heeft u nog vragen?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.